Om virksomheden Kriss

Kriss A.S. blev etableret med solid baggrund i og kendskab til VVS branchen, og er i dag et velkonsolideret firma med kompetente og kvalificerede medarbejdere, der altid tilstræber at give vore kunder optimal betjening og vejledning.

Vi sætter en ære i vores arbejde, og hele vores firmapolitik er bygget op omkring de gode, danske værdier og arbejdsmiljø. En god arbejdsplads med god atmosfære og plads til individualitet, giver glade medarbejdere, der synes det er sjovt at komme på job – hvilket afspejler sig i den gode service, vi yder vores kunder. Dette betyder også, at medarbejderne alle har været med i mange år og derfor har et indgående kendskab til denne branche.

Vi er i dag leverandør til VVS branchen i hele Skandinavien samt Baltikum. Ud over et omfangsrigt og alsidigt sortiment af håndklædetørrere, radiatorer og ventiler leverer vi også badtilbehør, kosmetik – og lysspejle, toiletsæder samt specialarmaturer.

Alle vore produkter er produceret efter Europæiske standarder og normer, og det hele produceres på højteknologiske produktionsanlæg, hvilket sikrer kvalitetsprodukter med optimal levetid.

Kriss AS samarbejder desuden med bl.a. UL International Demko og Teknologisk Institut for at sikre, at vores produkter lever op til aktuelle lovkrav, og vi er naturligvis registreret hos myndigheden DPA-system og medlem af kollektivordningen Elretur, hvor vi indgår i relevante sektionsledelelser. Læs mere om Kriss AS og lovgivning

Håndklædetørrere

Tørre, lune håndklæder, mindre fugt og et bedre indeklima i dit badeværelse er blandt fordelene ved en Kriss håndklædetørrer. Udover den skønne fornemmelse af et varmt håndklæde, når du træder ud af badet, så kan en håndklædetørrer anvendes mange steder i din bolig.

Da mange huse i dag opvarmes med gulvvarme alene, kan den med fordel placeres i bryggerset, til den våde flyverdragt, som skal nå at tørre til næste dags morgen, den kan sidde i dit køkken/alrum til viskestykker, og en kølig sommerdag, når gulvvarmen er slået fra, er den ideel til at holde dine håndklæder i badeværelset tørre og lune.

Kriss håndklædetørrere er udviklet og designet specielt til det Skandinaviske marked. Vi designer og udvikler egne produkter, men arbejder også sammen med førende designproducenter i Italien. Dette samarbejde samt vores egen udviklingsafdeling gør, at Kriss kan tilbyde markedet det bredeste og mest varierede program i håndklædetørrere. Vi har alt, lige fra de helt tidsløse standard håndklædetørrere til de flotteste og mest fantastiske designs, der findes på markedet. Vi leverer håndklædetørrerne i rustfrit stål med matbørstet, silkemat eller højglanspoleret overflade, samt naturligvis håndklædetørrer i stål med forkromet eller lakerede overflader.

Mange af design modellerne kan bestilles i et væld af flotte farver, så dit badeværelse kan have dit helt eget design ikon!

Se alle vores spændende design under håndklædetørrere eller elektriske håndklædevarmere.

Ventil- og elløsninger

Til alle radiatorer kan vi levere komplette ventilløsninger, der giver en perfekt og smuk installation. Vi har markedets største udvalg og de flotteste designs af ventiler, både til manuel regulering, men også med termostatregulering, alt efter hvilken løsning der er den rigtige for dig.

Desuden kan vi levere komponenter til elektrisk opvarmning, samt elektriske håndklædetørrere lige til at tilslutte stikkontakten.

Se mere under ventil- og elløsninger.

Athena badtilbehør

Med vores store udvalg af Athena hylder og kurve kan du sætte dit individuelle præg på brusenichen. I dagligdagen er det rart med orden i brusenichen – det gør det nemmere at rengøre efter badet, når hele familiens shampooer og sæber er placeret i kurve eller på en hylde. Vi har kurve og hylder i mange størrelser og mange forskellige designs – nok til at dække hele familiens behov.

Se meget mere under badtilbehør.

Athena Kosmetik- og lysspejle

Et kosmetik spjl er næsten uundværligt i dit badeværelse. De fås i mange flotte designs og enten til vægmontering eller til at stille på din bordplade. Det er ideelt til den perfekte make up, den tætte barbering eller hjælp til din daglige ansigtspleje.

Se meget mere under badtilbehør.

Twinline – kar og brus i ét!

Har du ikke plads til både et badekar og en bruseniché? Fortvivl ikke. Vores Twinline løsning, giver dig et badekar med integreret bruseniché, så du både kan tage brusebad og karbad, selvom du ikke har alt for meget plads.

Læs mere om vores Twinline-løsninger under fanen “Kar og brus” i menuen, eller spring direkte videre til vores dedikerede hjemmeside for dette produkt ved at klikke her.