Specialventiler

Ventilsæt til ALLE typer installationer

Hos Kriss er vi specialister i ventilløsninger og vi kan derfor levere ventiler til stort set de fleste typer installationer. På denne side viser vi nogle af de mere specielle varianter af ventiller, som kan bruges i de få tilfælde, hvor du ikke kan/vil anvende mere traditionelle ventiler.

Minimal ventilsættet er et moderne take på en nostalgi-ventil. Den har det klassiske krydsgreb som man kender fra Empire stilen men med et moderne, minimalistisk  formsprog.

One-ventilerne er en serie af teknisk raffinerede ventiler, der typisk anvendes på såkaldte etstrengs-anlæg, hvor vandet skal kunne passere gennem ventilen, selvom man har lukket for den enkelte radiator/tørrer (“by-pass”). En lille stilleskrue tillader at man åbner eller lukker for by-pass funktionen, så den samme ventil kan anvendes både på etstrengs- og tostrengs-anlæg.

Derudover har vi en lang række ventilløsninger til større projekter, ligesom vi til store projekter kan levere skræddersyede ventilløsninger – skulle det være af interesse, så  send en mail (se adressen nederst på siden)- så ringer vi dig op!